O serie de produse indispensabile derulării unor activităţi didactice şi de petrecere a timpului liber au fost donate ieri, 14 noiembrie 2019, de către magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6 în beneficiul noului afterschool care s-a deschis de curând în localitatea Mânăstirea, din județul Călărași.

Datorită bunăvoinței cetățenilor care s-au implicat pe tot parcursul anului 2019 și au donat magazinelor caritabile din Sectorul 6 produse de strictă necesitate, zeci de cărți, hăinuțe, jucării, calculatoare, rechizite, mobilier pentru birouri și DVD-uri cu desene animate vor fi folosite de acum de către elevii din Mănăstirea care vor primi servicii de tip afterschool în cadrul şcolii din localitate.

După principiul "Caritatea se învață doar prin fapte", Magazinele caritabile SocialXChange au dezvoltat colaborari cu asociații de peste tot din țară, din dorința de a îmbunatății calitatea vieții oriunde este nevoie de ajutor. Produse de stricta necesitate au ajuns până acum în județe precum Dâmbovița sau Teleorman.

Susținute de Primăria Sectorului 6, magazinele caritabile SocialXChange reprezintă un nou concept social în România, care oferă persoanelor cu dificultăţi financiare şansa de a obţine produsele de care au nevoie în schimbul unor activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Donații către magazinele SocialXChange se pot face de către orice persoană fizică sau juridică, generozitatea acestora fiind răsplătită cu servicii precum aniversări organizate la Conacul Golescu Grant, tabere de vară, bilete la evenimente, servicii medicale, spaţii pentru evenimente sportive.

Pentru informații suplimentare, ne puteți scrie pe adresa de e-mail: office@socialxchange.ro.