Domn Domn să-nălțăm
Domn Domn să-nălțăm

Colinde s-au auzit astăzi, în magazinul caritabil SocialXChange Crângași, dar și pe undele virtuale, un moment inedit care a adus împreună copiii familiilor care beneficiază de ajutor în cadrul magazinelor caritabile și donatorii care fac posibil acest proiect de succes din România – SocialXchange.

Povestea evenimentului de astăzi începe acasă la fiecare copil în parte, la masa din bucătărie. Acolo fiecare a luat o foaie și a scris Moșului care sunt dorințele sale pentru acest Crăciun, plus visele și dorințele pentru viitor. Scrisorile lor au ajuns la oameni cu suflet mare, care au avut grijă ca în tolba Moșului fiecare să-și găsească fix cadoul dorit.

Așa se face că astăzi, primii 12 copii au primit cele mai frumoase cadouri și au răsplătit generozitatea donatorilor cântându-le colinde pe Zoom – unii se aflau în magazinul caritabil aflat pe Calea Crângași nr.3, ceilalți la birou, în fața laptopului. Distanțați, dar împreună.

În total, în această săptămână, peste 120 de copii ai beneficiarilor magazinului caritabil SocialXChange Crângași vor primi cadoul mult visat, 60 dintre ei fiind beneficiari ai Programului Integrat de Educație pentru Diversitate (PIED).