De fiecare dată când privirea noastră e îndreptată către orizontul unui viitor mai senin, aproape instinctual ne gândim la tineri. Ceva din noi îi asociază cu ideea de speranță.

Trăim zile încărcate de multă suferință. Dar și multă dorință de bine. De câteva zile, colegii noștri sunt mobilizați exemplar în campania " Sectorul 6 pentru Ucraina". Am inițiat un apel public pentru strângere de donații în cadrul Magazinului Caritabil SocialXchange.

Am trimis 5 tone de produse de strictă necesitate pentru refugiații ucraineni din punctul de frontieră Sighetu Marmației. Participăm la punerea la dispoziție a 445 de locuri destinate refugiaților ajunși în Sectorul 6. Suntem hotărâți să venim și în sprijinul taberei de refugiați din Chișinău.

În astfel de zile, speranța e unul din elementele cheie ale reușitei. Iar astăzi, 5 martie, ne-a fost reconfirmat acel gând. Tinerii sunt cu adevărat speranța. Un grup de tineri liceeni, elevi ai Colegiului German Goethe au ajuns la magazinul nostru caritabil. Nu oricum. Cu multe produse de strictă necesitate pe care le-au achiziționat după ce au reușit să adune nici mai mult nici mai puțin de 25. 000 lei.

Le suntem recunoscători. Și îi asigurăm că mesajul lor de speranță nu va rămâne la noi. Va ajunge exact acolo unde e mai mare nevoie de el. La oamenii greu încercați de ororile războiului.

Credem că tinerii aceștia frumoși mai au un mesaj. Acela că fiecare dintre noi, in clipa unei fapte bune, suntem cu adevărat tineri în suflet. De aceea vă chemăm să continuați să ne sprijiniți în dorința noastră de a duce măcar o fărâmă de bucurie refugiaților ucraineni, donând.