Un număr de 21 paleți încărcați cu produse lactate și din carne, supă instant, dulciuri și panificație vor ajunge azi, 10 martie 2022, la cele trei adăposturi pentru refugiați organizate de autoritățile locale ale Sectorului 6 la nivelul comunității.

Sprijinul vine din partea Mega Image SRL, care se alătură astfel efortului întregii noastre comunități de susținere a persoanelor refugiate care au lăsat în urmă totul pentru a fugi din calea războiului.

Cele 5 tone de produse vor furniza hrana atât de necesară copiilor și adulților găzduiți în Sectorul 6. Mulțumim Mega Image pentru sprijin și implicare!

De la debutul crizei umanitare, un număr total de 614 de persoane refugiate din Ucraina au fost găzduite în centrele organizate la nivelul Sectorului 6, dintre care 249 sunt copii.

Numeroase persoane au donat și continuă să doneze produse de strictă necesitate precum alimente neperisabile, saci de dormit, pături, lenjerii, pilote, articole de igienă pentru femei și copii, medicamente uzuale la cele două sedii ale Magazinului Caritabil SocialXChange din Sectorul 6.

Cei care doresc să ofere un ajutor esențial sunt așteptați zilnic în intervalul orar 08.00 – 18.00, în locațiile din Calea Crângași nr.3 și, respectiv, Aleea Lunca Cernei nr 6A.