Mâine, 25 noiembrie 2022, toți cetățenii Sectorului 6 sunt invitați la deschiderea West Side Christmas Market, târgul de Crăciun organizat de Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei.

Printre numeroasele atracții și surprize, vă așteptăm să vizitați și ”Magic Hands! Special Hearts!” – căsuța cu daruri din suflet a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6!

Situată în cuva lacului, la numărul 60, căsuța este locul magic unde puteți obține, în schimbul unei donații în bani, podoabe de Crăciun precum: globuri, beteală, lumânări, vaze, conuri de brad, obiecte decorative din hârtie, pânză sau sfoară.

Elfii moșului sunt peste 150 de copii, adulți cu dizabilități sau persoane fără adăpost din Sectorul 6, care au meșterit în cadrul atelierelor de art-terapie, adăugând suflet și praf magic, pentru ca locuințele dumneavoastră să fie împodobite așa cum se cuvine de Sărbători.

Întreaga sumă obținută va fi folosită pentru a susține și organiza noi activități de sprijin și abilitare pentru persoanele defavorizate din Sectorul 6.

Vă așteptăm la căsuța noastră în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie 2022, pentru a primi și oferi daruri din suflet, care vă vor lumina zilele sfârșitului de an.