La SocialXChange, magazinul caritabil din Sectorul 6, Moș Crăciun ești chiar tu. Numeroși copii proveniți din familii defavorizate își așteaptă cadoul care le va lumina sărbătorile de iarnă. Donează produse alimentare neperisabile, jucării, rechizite, articole pentru bebeluși, haine groase, igienizate și în stare bună pentru persoane adulte fără adăpost!

Vei primi, drept răsplată, zâmbetele și manifestările lor de mulțumire. Îmbracă haina Moșului și vino la SocialXChange de sărbători!

Magazinului SocialXChange primește donații venite din partea cetățenilor sau a firmelor și le direcționează către persoanele defavorizate din Sectorul 6. În schimbul produselor, beneficiari adulți și apți de muncă prestează diverse activități în folosul comunității. Evaluarea produselor donate și a muncii depuse se face pe baza unui sistem transparent de puncte.

Până în prezent, acest program unic în România și premiat pe plan internațional a beneficiat de sprijinul a 6293 de firme și persoane fizice donatoare. Peste 600 de persoane sau familii au fost sprijinite, reușind să treacă peste o perioadă dificilă și să profite de perspectivele unei vieți mai bune pentru ele și copiii lor. Lunar, beneficiarii magazinului prestează, în medie, un număr de 300 de ore de muncă în folosul comunității.