La început de an, donatorii Magazinului Caritabil SocialXChange din Sectorul 6 continuă să susțină acest program social și de mediu unic în România.

Fundația Metropolis a dăruit azi, 5 ianuarie 2023, o cantitate însemnată de jucării și plastilină pentru copiii celor sprijiniți de SocialXChange.

Obiectele oferite cu generozitate vor ajunge în posesia micuților ai căror părinți nu dispun de resurse financiare suficiente.

Cu acest sprijin, copiii proveniți din familii defavorizate pot participa la activități didactice sau de petrecere a timpului liber.

Produse alimentare neperisabile, articole de igienă, electrocasnice, jucării sau materiale de papetărie pot fi donate în continuare la SocialXChange de către persoane fizice sau juridice. Cei care oferă au satisfacția de a ajuta oameni nevoiași, care aleg să muncească în schimbul ajutorului primit, dar și de a salva de la aruncare o serie de produse ce pot afecta mediul înconjurător.

Participă și tu la acest program inițiat și susținut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6!

Mulțumim Fundației Metropolis pentru generozitate și implicare.