Începutul unui nou an școlar se apropie cu pași repezi. Pentru a veni în sprijinul copiilor defavorizati din sectorul 6, Magazinul Caritabil SocialXChange, care funcționează la nivelul comunității, a organizat azi, 30 august 2023, evenimentul “Ghiozdane pline de solidaritate”.

La sediul acestei structuri sociale, care funcționează în subordinea Direcției Generale de Asistență Sociala și Protecția Copilului Sector 6, un număr de 40 copii defavorizați, cu vârste cuprinse între 6 și 16 an, au primit rechizitele și ghiozdanele de care aveau nevoie pentru inceperea unui nou an școlar.

Donaţia s-a realizat prin amabilitatea Asociației COSI și a firmei Goodyear România.

Copiii provin din familii ale beneficiarilor activi ai magazinului social sau din familii nevoiașe aflate în atenția serviciilor DGASPC Sector 6. Implicarea părinților în activitățile și proiectele magazinului, orele de muncă în folosul comunității pe care aceștia le au efectuat au fost răsplătite astăzi datorită generozității donatorilor SocialXChange.

Le urăm tuturor copiilor spor la învățătură și rezultate meritorii în noul an școlar ce stă să înceapă!

Magazinul Caritabil SocialXChange este singurul sistem social de economie circulară din țara noastră. Acesta primește donații din partea firmelor sau a cetățenilor, pentru a le distribui către familii sau persoane cu dificultăți financiare. Pentru cei apți de muncă, orice ajutor primit este condiționat de prestarea unor activități în folosul comunității.

Află cum poți dărui și cum poți proteja mediul înconjurător cu un singur gest, numai la SocialXChange!