Un copil cu dizabilități din Sectorul 6 primește susținere prin intermediul Magazinului Caritabil SocialXChange.

Provenind dintr-o familie defavorizată, cu mai mulți copii, adolescenta Maria., în vârstă de 15 ani, a fost diagnosticată cu deficiențe psihomotorii și alte afecțiuni asociate, pentru care necesită tratament de specialitate, foarte costisitor.

La sprijinul terapeutic primit din partea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 s-au adăugat și servicii de susținere materială a acestei familii.

În acest sens, mama adolescentei a fost redirecționată de către specialiștii noștri către Magazinul Caritabil SocialXChange.

Începând din această lună, atât copilul cu dizabilități, cât și întreaga familie, beneficiază gratuit de produse de strictă necesitate, donate cu generozitate de persoane fizice sau juridice la Magazinul SocialXchange.

Alimente neperisabile, produse de igienă, rechizite, electrocasnice sau jucării au ajuns astfel în posesia acestei familii aflate într-o situație de criză.

Și tu poți contribui, cu o donație, la susținerea unor copii, persoane cu dizabilități sau vârstnici din Sectorul 6 care trec prin momente dificile și au nevoie de o mână întinsă.

Tot ce vei dona la SocialXchange va fi colectat, sortat și distribuit către persoane sau familii defavorizate, pe baza unui sistem echitabil, care încurajează responsabilitatea și implicarea.

Sună la numărul 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00, pentru a afla mai multe și a deveni susținător al acestui sistem caritabil unic în România.