Doi copii lipsiți de ocrotire părintească, domiciliați în Sectorul 6, s-au confruntat până de curând cu dificultăți financiare majore, care le puneau în pericol revenirea la școală.

Minorii, o fetiță de 11 ani și un băiat de 16 ani, locuiesc cu chirie, alături de bunica lor, în condiții modeste, într-un apartament cu două camere din Cartierul Militari.

Singurul venit al familiei, constând din alocația pe care bunica o primește pentru a-i îngriji, nu putea acoperi toate cheltuielile necesare procesului de învățământ.

Lipsită pe moment de alte posibilități financiare, bunica a apelat la serviciile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. În afara măsurilor sociale specifice, specialiștii noștri au direcționat cazul către Magazinul Caritabil SocialXchange care, datorită donatorilor săi generoși, dispune de produsele de strictă necesitate indispensabile familiei în această perioadă.

Îmbrăcăminte și încălțăminte, ghiozdane, caiete, creioane colorate și alte rechizite, precum și produse alimentare sau de igienă, au ajuns astfel în posesia familiei și au făcut posibilă revenirea la școală a celor doi copii.

Mulțumim persoanelor fizice, precum și firmelor care au devenit donatori ai sistemului caritabil SocialXchange și care au înțeles că orice produs donat contează și ajunge, prin intermediul nostru, la cei care au într-adevăr nevoie de sprijin într-un moment de cumpănă.

Donează și tu la SocialXChange!

Mai multe informații la numărul de telefon 021.9970.