În sezonul culegerii roadelor din grădini, Magazinul Caritabil SocialXChange înregistrează o ”recoltă” bogată de donații.

Tot mai mulți cetățeni ai Sectorului 6 sau din celelalte sectoare ale Capitalei, alături de firme private, devin conștienți de importanța pentru societate și mediu a acestui sistem caritabil.

Astfel, în perioada 01 septembrie - 15 octombrie, magazinul a înregistrat un număr de 145 donatori, dintre care 92 au călcat pentru prima dată pragul sediului din Calea Crângași nr. 3.

Persoanele cu suflet mare au donat o cantitate totală de 870 kg de produse de strictă necesitate (250 kg detergent și produse curățenie; 200 kg conserve; 80 kg zahăr; 120 l ulei; 220 kg cereale (făină, mălai, griș).

Toate produsele oferite au fost deja selectate și depozitate corespunzător, urmând să ajungă în posesia copiilor și adulților din Sectorul 6 care se confruntă cu dificultăți financiare.

Salvate de la aruncare și redate procesului de consum, produsele nu vor polua mediul înconjurător, contribuind la creșterea calității vieții fiecăruia dintre noi.

În cazul celor apți de muncă, ajutorul oferit este condiționat de prestarea unor activități în folosul comunității.

Pentru mai multe informații despre principiile de funcționare, condițiile și procedura de donație la Magazinul SocialXChange, vă rugam să ne apelați la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Și tu poți fi de ajutor semenilor tăi - Donează! Contează!