La Magazinul Caritabil SocialXchange din Sectorul 6 continuă activitățile de educare a tinerelor generații în spiritul ecologiei și al solidarității față de semeni.

Elevii Școlii Gimnaziale Orizont, din Cartierul Drumul Taberei, au fost invitați în această săptămână la un atelier având ca subiecte de discuție reciclarea, păstrarea mediului înconjurător, tipuri de materiale reciclabile, beneficiile, importanța și scopul reciclării.

Cu sprijinul specialiștilor, cei 27 de elevi au trecut de la teorie la practică, realizând o serie de jucării și produse decorative din materialele reciclabile aflate în depozitul magazinului.

Copiii au primit informații esențiale privind scopul și principiile de funcționare ale SocialXchange, un program care îmbină asistența socială, spiritul de solidaritate și grija față de mediul înconjurător. Cei prezenți au fost încurajați să nu arunce produsele de strictă necesitate pe care nu le mai folosesc ci să le doneze în cadrul magazinului, pentru a ajunge la copii și adulți defavorizați din Sectorul 6.

Evenimentul a avut loc cu ocazia ”săptămânii verzi” care se derulează în perioada 6 – 10 noiembrie în cadrul Școlii Orizont.

Mai multe informații despre SocialXChange și cum puteți contribui la buna funcționare a acestui sistem la numărul de telefon 021.9970, zilnic între orele 08.00 – 20.00.