În data de 16 noiembrie 2023, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează pentru beneficiarii săi jocuri interactive, ateliere despre bunătate și discuții având ca temă empatia.

Este Ziua Internațională a Toleranței și Magazinul Caritabil SocialXChange găzduiește un eveniment dedicat verbului ”a dărui” și rolului societății în formarea personalității și prevenirea bullyingului.

Sunt invitați să participe 60 de copii școlari din Centrele Giulești- Sârbi, Giulești și Drumul Taberei, care oferă celor mici servicii de supraveghere, consiliere și sprijin la efectuarea temelor după terminarea orelor de curs.

Pentru a sublinia importanţa toleranţei şi pentru ca oamenii să conştientizeze pericolele intoleranţei, cu ocazia marcării a cinci decenii de existenţă a ONU şi UNESCO, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a decis să proclame anul 1995 ca An Internaţional al Toleranţei, iar data de 16 noiembrie ca Zi Internaţională a Toleranţei şi a invitat toate ţările membre să marcheze în fiecare an această zi prin acţiuni de promovare a toleranţei şi păcii, atât în instituţiile de învăţământ şi educaţie cât şi în cadrul publicului larg.