Prin intermediul Magazinului Caritabil SocialXchange, o mașină de spălat a ajuns în posesia unei persoane vulnerabile cu dizabilități din Sectorul 6.

Obiectul de uz casnic atât de necesar a fost dăruit de un donator din comunitatea noastră, dornic să-i ajute pe cei aflați în situații de criză.

Noul proprietar al mașinii de spălat folosite, dar în stare perfectă de funcționare, este beneficiar al Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Domnul Mihai, în vârstă de 46 de ani, este încadrat în gradul de handicap accentuat și nu dispune de capacitate de muncă. Locuiește singur și dispune de un venit lunar modest, care nu îi permite achiziționarea unor produse electrocasnice costisitoare.

Mașina de spălat primită în dar îi va ajuta cu igiena îmbrăcămintei și va contribui la creșterea confortului domestic.

În numele dânsului, îi mulțumim celui care, conform principiilor de funcționare ale SocialXChange, a ales să nu arunce un produs de strictă necesitate care poate fi folositor altcuiva.

Cu o simplă donație, puteți și dumneavoastră să susțineți persoanele defavorizate de lângă noi, să contribuiți la reducerea risipei și la protejarea mediului înconjurător.

Mai multe informații la www.socialxchange.ro sau la numărul de telefon 021.9970, zilnic între 08.00 – 20.00.