Echipa Magazinului Caritabil SocialXChange revine și anul acesta la evenimentul West Side Flower Fest, pentru a desfășura timp de 3 zile unul dintre cele mai creative și așteptate ateliere cu flori.

În cadrul acestei activități vom descoperi împreună minunata lume a reciclării, transformând obiecte aparent inutile în lucruri frumoase și de folos. Aici, ne vom concentra pe utilizarea PET-urilor și a ambalajelor de aluminiu pentru a crea ghivece ecologice pentru plante, aducând astfel o notă de frumusețe și culoare în viața și în comunitatea noastră.

Pregătirile au început deja la Magazinul Caritabil SocialXChange, acolo unde echipa noastră își pregătește ghivecele cu flori din paleți pe care le-a construit anul trecut alături de mânuțele copiilor din Sectorul 6, pentru decorurile de anul acesta de la West Side Flowers.

Adresându-ne în special copiilor din comunitate, credem că educarea lor în ceea ce privește importanța protejării mediului înconjurător este esențială pentru viitorul nostru.

Pe durata atelierului, copiii vor descoperi importanța reciclării și a protejării mediului, vor învăța cum să recicleze corect și vor experimenta crearea de ghivece unice din PET-uri și ambalaje de aluminiu. O echipă dedicată îi va ghida pe cei mici pas cu pas, oferindu-le toate materialele necesare și răspunzând cu răbdare și entuziasm la întrebările lor.

Magazinul Caritabil SocialXChange, susținut de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este un proiect dedicat unei cauze sociale nobile. Scopul nostru principal este să sprijinim comunitatea locală prin donații de produse și servicii. În acest context, atelierul nostru cu flori din cadrul evenimentului West Side Flowers, își continuă obiectivele, împletind sustenabilitatea și cauza socială.

Prin intermediul donațiilor și al eforturilor comunității noastre, Magazinul Caritabil SocialXChange este un pilon al sprijinului pentru Sectorul 6, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și la promovarea solidarității.