DONEAZĂ!

Completează formularul online!
vă rugăm să furnizați cât mai multe informații despre produsele pe care doriți sa le dontați

Donează și acumulează puncte cu care poți obține bunuri/servicii din cadrul magazinului.

Anunţ

Momentan, produsele de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării de pluș sunt peste capacitatea noastră de stocare, de aceea aceste donații nu vor mai beneficia de puncte.

Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră și vă rugăm să donați și produse alimentare, de cutățenie, electronice, electrocasnice, mobilă, etc., atât de necesare traiului zilnic al beneficiarilor care prestează muncă în folosul comunității.

Pot fi donate:

  • Produse noi: cu acte de proveniență (bon fiscal, factură fiscală, etc), conservate, îmbuteliate sau sigilate. Sunt primite toate categoriile de produse. Produsele alimentare trebuie să fie non-perisabile, să fie ambalate și să nu necesite refrigerare: zahăr, ulei, conserve, paste, lapte UHT, făină, mălai, orez, fasole, lapte praf, băuturi nealcoolice, apă plată, minerală, cereale, biscuiți, etc.
  • Produse second-hand - nu se primesc: articole de lenjerie intimă, produse care nu pot fi igienizate, produse pentru nou născuți (excepție făcând cântar pentru copii, umidificator de cameră, cărucioare, coșuri, port-bebe, pătuț copii, etc).
    • nealimentare:  textile second-hand: curate, în stare bună (grad minim de uzură), papetărie, produse de curățenie și sanitare, mobilier,  articole bricolaj, materiale de construcții, veselă, jucării, articole copii, etc, curățate și igienizate.
    • electrice-electrocasnice: electronice foto-TV-video, electrocasnice: mașini spălat rufe, mașini spălat vase, aparate frigorifice, aragazuri, hote, climatizare, boilere, aspiratoare, fiare de călcat, electrocasnice pentru bucătărie, etc, în stare de funcționare.

Produsele electrocasnice de tipul aragazurilor, boilerelor, etc. la care nu se poate face dovada funcționării, vor primi un număr mai mic de puncte decât cele din aceeași categorie la care testarea se poate face la sediul magazinului sau la cel al persoanei care oferă produsul. Produsele selectate de beneficiari pot fi returnate, în cazul nefuncționării acestora, într-un termen de 3 zile lucrătoare de la instalarea lor de către o persoană autorizată.

Util:

* Punctele acumulate sunt valabile 12 luni de la efectuarea donaţiei.