Dacă este weekend, este timpul pentru o nouă ediție a competiţiei Cupa ,,SocialXChange&Chess’’din Sectorul 6!

19 Mai 2017

Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Clubul de şah M.M. Mihail Marin organizează în weekendul 20 - 21 mai 2017, la Complexul de Servicii de Recuperare (Str. Bascov nr. 14 - 18, Bucureşti), cea de-a cincea ediție a concursului șahist destinat copiilor din comunitate.

Participă șahiști din grupele de vârstă junior 8, 10 şi 14 ani.

Acumularea punctelor obţinute este garantată de înregistrarea punctajelor atât la Federaţia Română de Șah, cât şi la Federaţia Internaţională de Şah.

Competiţia se desfăşoară în sistem elveţian, cu șase runde, rezultatele urmând a fi afişate pe site-ul omologat FIDE www.chess-results.com.

Concursul este programat să înceapă sâmbătă, 20 mai 2017, la orele 09.30,  (rundele I-III), etapa de duminică începând de la orele 09.30, (rundele IV-VI).

Sub egida SocialXChange - magazin caritabil din Sectorul 6, competiţia beneficiază de arbitrajul domnului Vasile Dragomanu, arbitru FIDE, şi al domnului Ştefan Baciu, precum şi de sponsorizarea firmelor Best Foods şi Spectrum.

Pentru toţi  participanţii - copii înscrişi la cluburile de şah bucureştene - organizatorii au pregătit diplome, medalii, premii în bani, dar şi surprize din partea sponsorilor.