Vara cărților cu suflet

Nimic nu te face să te simți ca în vacanță mai mult ca zilele acelea frumoase, cu soarele strălucind pe cer, în timp ce tu ești cu o carte în mână, pe plajă, la mare sau pe o pajiște verde, în vârf de munte. Vara aceasta, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 demarează campania “Vara cărților cu suflet”, prin care își propune să promoveze cititul și solidaritatea socială.
Călătorim în lumi însorite și aducem căldura în viața celor care au nevoie de noi.

Ce oferim:

Peste 600 de volume, ce își caută devoratorii, proprietari ce iubesc cărțile sau părinți care vor să îi încurajeze pe cei mici să pășească, rând cu rând, în alte lumi, cu puteri fantastice, personaje curajoase sau în lumea lui Nică cel năzdrăvan. Sute de titluri sunt pregătite pentru cei mici, din literatura clasică, programa școlară, precum și titluri mai noi. Oferta cuprinde nenumărate variante și pentru adolescenți, seniori și adulți.

Lista cărților pentru copii disponibile în magazinele SocialXChange *

Lista cărților disponibile în magazinele SocialXChange *

* actualizat 30.07.2020

O carte, un produs – principiul de funcționare

Conform principiului “O carte pentru un produs”, oamenii sunt invitați să descopere lista cărților disponibile, aflate în magazinele caritabile SocialXChange, să își aleagă titlurile preferate și să ofere câte un produs de strictă necesitate pentru fiecare carte aleasă.

Donațiile recomandate, în funcție de nevoile beneficiarilor noștri:

  • Alimente neperisabile
  • Produse pentru îngrijire personală (igienico-sanitare)

Donațiile vor ajunge la persoane și familii care se confruntă cu dificultăți financiare, dar numai în schimbul prestării unor activități de muncă în folosul comunității, conform mecanismului de funcționare al magazinelor caritabile SocialXChange.

Profită de campanie și umple rafturile goale din bibliotecă! Hrană pentru suflet, hrană pentru comunitate!

Programul începe pe 29 iunie 2020. Oferta magazinelor poate fi consultată online iar rezervările de cărți se pot face fie telefonic, fie prin email. Accesul în magazine pentru donații și ridicarea cărților se face doar pe bază de programare.

Date de contact:

SocialXChange Crângaşi

Adresa:
Intrare față: Calea Crângași, Nr. 3, Sector 6, București;
Intrare spate: Strada Nicolae Filimon, Nr. 23, Sector 6, București;
Date de contact
Telefon: 0371525427;
Mobil: 0725600885;
Email: office@socialxchange.ro

SocialXChange Drumul Taberei

Adresa: Aleea Lunca Cernei, Nr. 6A, Sector 6, București;
Date de contact
Telefon: 0371525992;
Mobil: 0738191804;
Email: office@socialxchange.ro