O nouă donaţie venită din partea Magazinului SocialXChange din Sectorul 6 a ajuns de curâmd la persoane defavorizate din zona rurală a judeţului Călăraşi.

Prin intermediul Asociaţiei Comunitatea Milei, joi, 3 octombrie 2019, peste o tonă de haine, mobilier, produse alimentare, produse de îngrijire copii sau jucării au fost distribuite familiilor sărace din comunele Mănăstirea şi Chiselet.

Produsele oferite au fost donate la cele două sedii ale magazinului de către membri ai comunităţii Sectorului 6, persoane fizice sau juridice care au ales să participe la programul caritabil SocialXChange, un proiect de succesc din Sectorul 6, implementat de autorităţile locale.

Nu este prima dată când magazinul caritabil SocialXChange se implică în campanii umanitare, distribuind către comunităţile defavorizate produse de strictă necesitate donate de către cetăţeni, asociaţii  sau firme.

Astfel, locuitori cu dificultăţi financiare din localităţi precum Dorobanţiu, Luica, Sultana, Nana (jud. Călăraşi) sau Ştefan cel Mare (jud. Olt), au beneficiat în trecut de astfel de produse, puse la dispoziţie prin intermediul SocialXChange.

Prin acţiuni de acest tip, organizate periodic, rolul caritabil al magazinului SocialXchange se extinde dincolo de graniţele comunităţii Sectorului 6, cu  impact pozitiv asupra vieţii de zi cu zi a oamenilor care trec prin momente critice.

Mai multe informaţii despre procedura de donaţie şi principiile de funcţionare ale magazinului social puteţi găsi la www.socialxchange.ro