Șapte mămici tinere și singure, aflate în baza de date a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 din cauza situațiilor de risc social în care se află, au povestit astăzi despre cum să găsească echilibru între a fi femeie și a fi mamă în cadrul unei acțiuni organizate de Magazinul caritabil SocialXchange Drumul Taberei.

Cu ajutorul specialiștilor DGASPC Sector 6, mămicile au vorbit despre cum le afectează veniturile reduse și lipsa siguranței unei locuințe, acum când prioritatea nr. 1 a familiei este copilul.

În această lună specială, dedicată mamelor și femeilor, scopul acestor activități este de a le oferi mămicilor vulnerabile din comunitate un sprijin real, aplicat pe nevoile lor, în vederea depășirii provocărilor majore postnatale, dezvoltării încrederii în forțele proprii și îmbunătățirii relațiilor cu ceilalți.

Nimeni nu a plecat acasă fără scutece, lapte praf, biberoane, produse de igienă pentru cei mici, jocuri, jucării, articole vestimentare și mărțișoare!