Dragii noștri prieteni și susținători,

Cu sprijinul dumneavoastră atât de necesar, am reușit să trecem cu bine peste un an dificil, care a pus la grea încercare sistemul de asistență socială. Numeroase categorii sociale au fost afectate, direct sau indirect, de pandemia care ne-a transformat viețile, modul de lucru și de relaționare cu cetățenii. Am fost nevoiți să ne adaptăm, să ne reorientăm serviciile și să răspundem la un număr crescut de solicitări.

În acest context, orice gest de solidaritate, orice lucru dăruit a contat mai mult decât oricând. Am primit din partea dumneavoastră și am transmis mai departe către cei defavorizați ajutoare în produse alimentare de bază, îmbrăcăminte, rechizite, jucării sau electrocasnice. Am beneficiat de sprijin din partea voluntarilor, care au dăruit timp și energie pentru rezolvarea unor cazuri sociale. Toate acestea au ajuns la oamenii defavorizați și le-au luminat traiul de zi cu zi. Dincolo de cifre, convingerea că cineva este alături de tine atunci când ai nevoie de sprijin a contat la fel de mult, motivându-ne și pe noi să fim mai buni și mai eficienți.

La sfârșitul acestui an, vă transmitem mulțumirile și recunoștința noastră, împreună cu speranța că ne veți fi alături și mai departe pe acest drum al susținerii oamenilor de lângă noi.

La mulți ani!