Un nou caz de familie afectată de probleme financiare își găsește rezolvarea prin intermediul Magazinului Caritabil SocialXchange din Sectorul 6.

Doamna M, căci despre dânsa este vorba, a prestat activități de muncă în folosul comunității și a primit 30 de puncte pe care le-a schimbat în produse de strictă necesitate pentru ea și familia ei.

Este principiul simplu și eficient prin intermediul căruia acest program premiat pe plan intern și internațional a sprijin de la înființare și până în prezent peste 550 de persoane și familii nevoiașe.

Magazinul colectează donații de la persoane fizice și juridice și le distribuie celor care se confruntă cu probleme financiare, în schimbul prestării unor activități în beneficiul comunității Sectorului 6.

Se promovează actele de caritate, responsabilitatea socială, un mediu mai curat și o societate mai unită.

Nu arunca ceea ce nu îți mai folosește, dar care poate fi indispensabil altuia! SocialXchange te așteaptă să îi treci pragul cu o faptă bună care contează și care nu va rămâne nerăsplătită.

Alimente neperisabile, electrocasnice, produse de igienă, jucării, rechizite, mobilier sau îmbrăcăminte, toate pot fi donate pentru a ajunge acolo unde este mai multă nevoie de ele.