Din cioburile unor farfurii învechite, beneficiarii Magazinului Caritabil SocialXchange, alături de copiii lor, au realizat mărțișoare și obiecte de decor.

Micul atelier de upcycling s-a intitulat sugestiv ”Dăruiește bucurie!” și a avut loc azi, 17 februarie 2022, când a fost serbată în întreaga lume ”Ziua Actelor de Bunătate Spontană”.

La evenimentul organizat în sediul magazinului, din Calea Crângași nr 3, au participat și elevi ai Liceului Ion Neculce, dornici să ajute și să învețe lucruri noi despre reciclare și economie socială.  

La apelul de solidaritate lansat de SocialXChange cu ocazia acestei zile au răspuns și un număr de 4 persoane care au donat produse de strictă necesitate pentru familii și persoane nevoiașe.

Ajutoarele vor ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de ele, în schimbul unor activități de muncă în folosul comunității.

Pentru a afla mai multe informații despre Magazinul SocialXChange și modalitățile de a sprijini acest proiect coordonat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, vă rugăm să rămâneți pe site-ul nostru.