Azi, 10 decembrie 2022, la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, au poposit ”Cercetașii României”.

Îndrăgostiți de natură, dar și de fapte bune, copiii și adolescenții au participat la activități specifice de pregătire în curtea Conacului și au realizat decorațiuni de iarnă pe care urmează să le expună la West Side Christmas Market, târgul de Crăciun organizat de Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei.

Micile podoabe vor putea fi admirate și obținute în schimbul unei donații vizitând căsuța ”Magic Hands! Special Hearts!”, unde se află deja expuse creații ale beneficiarilor de servicii sociale din Sectorul 6.

În număr de 35, copiii cercetași au oferit și donații în produse alimentare neperisabile, care vor ajunge pe rafturile Magazinului Caritabil SocialXChange, pentru a fi distribuite persoanelor și familiilor nevoiașe, în schimbul prestării unor activități de muncă în folosul comunității.

Le mulțumim copiilor de la Cercetașii României – Centrul Local Drumul Crinului, pentru spiritul de solidaritate, și le dorim rezultate frumoase în activitatea care îi pasionează.